Kontakt telefon:
+386 (0)4 2335 149
E-mail:
info@prevozi-brce.si

Kontakt telefon: +386 (0)4 2335 149 E-mail: info@prevozi-brce.si

Dobrodošli

BRCE - Z VAMI ŽE VEČ KOT 15 LETDostavo blaga s podjetjem Brce d.o.o. zagotavlja hitrost, kvaliteta in profesionalen pristop.

Naše stranke nam lahko zaupajo, da dostava njihovega blaga ne bo samo hitra, ampak tudi varna. Organiziramo lahko zbirno ali hitro dostavo blaga kjerkoli v Evropi.


Pri nas se vedno držimo dogovora in vedno je znano mesto, kjer se nahaja vaše blago.  

STORITVE


 VIDEO PREDSTAVITEV


PREDSTAVITEV 
Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1999. Osnovne storitve so bile prevozi in selitve po Sloveniji. Prevoze smo opravljali s kombiji in s priklopniki. Kmalu smo ugotovili, da je trg v Sloveniji majhen ter se usmerili na tuje trge po Evropi. Postopno smo pričeli opravljati pretežno prevoze manjših in časovno omejenih pošiljk.

Za kvalitetno opravljene storitve je pomembna usposobljena ekipa sodelavcev. Slednje dosegamo z rednim izobraževanjem in motivacijo, tako posameznikov, kot celotne ekipe sodelavcev. Naš cilj je dobro opravljena storitev in zadovoljna stranka. 

Z nenehnim posodabljanjem voznega parka, ki je v povprečju star dve leti, skrbimo za zanesljivo opravljen prevoz . Vsa vozila so opremljena z komunikacijsko navigacijskimi napravami. Vozni park obsega štirideset kombi vozil.

Podjetje ima na skupni lokaciji pisarniške prostore, servisne prostore, skladišče in parkirišče.
 


PREBERI VEČ

VOZNI PARK