Kontakt telefon:
+386 (0)4 2335 149
E-mail:
info@prevozi-brce.si

Kontakt telefon: +386 (0)4 2335 149 E-mail: info@prevozi-brce.si

Dobrodošli

BRCE - Z VAMI ŽE VEČ KOT 15 LETDostavo blaga s podjetjem Brce d.o.o. odlikuje hitrost, kvaliteta in profesionalen pristop.

Stranke nam lahko zaupate, da bo vaše blago dostavljeno ne le hitro, ampak tudi varno. Organiziramo lahko zbirno ali hitro dostavo blaga kjerkoli v Evropi.


Pri nas se vedno držimo dogovora in zagotavljamo sledljivost blaga v vsakem trenutku.  

STORITVE


 VIDEO PREDSTAVITEV


PREDSTAVITEV
 

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1999. Glavno dejavnost so takrat predstavljali prevozi in selitve po Sloveniji, ki smo jih opravljali s kombi vozili in prikolicami. Kmalu smo spoznali, da je trg v Sloveniji majhen in smo se zato razširili še na druge evropske trge. Postopoma se je podjetje specializiralo za prevoze manjših in časovno omejenih pošiljk.


Za kvalitetno opravljene storitve je pomembna usposobljena ekipa sodelavcev. To dosegamo z rednim izobraževanjem in motivacijo tako posameznikov, kot tudi celotne ekipe. Naš cilj je dobro opravljena storitev in zadovoljna stranka. 

Z nenehnim posodabljanjem voznega parka skrbimo za zanesljivo opravljen prevoz . Naša vozila niso starejša od dveh let, vsa pa so opremljena s sodobnimi komunikacijsko-navigacijskimi napravami. Vozni park obsega preko štirideset kombi vozil.

Podjetje ima na skupni lokaciji pisarniške prostore, servisne prostore, skladišče in parkirišče.
 


PREBERI VEČ

VOZNI PARK